Ervaringen

Wilt je je eigen ervaringen plaatsen, stuur ons een mailtje.
Onderstaand ervaringen van onze klanten:

Jolanda

Wat een weldaad! Met veel aandacht en respect een heerlijke massage van Karin ontvangen, zij stelt je al snel op je gemak, heeft heerlijke warme handen en straalt veel rust en kundigheid uit. Een echte aanrader om je vakantie op Terschelling compleet te maken.

Marloes en Peter

DUO-massage door 1 masseur, kan dat? Jazeker en het was fantastisch :-)

Terwijl Peter de massage ontving, heb ik een boek gelezen in een lekkere luie stoel met een kop thee erbij. Toen ik de massage kreeg, kon Peter lekker blijven liggen (heeft klein tukje gedaan). Was een fijne ervaring zo samen en geweldige massage, goede sfeer ook!

Anton

Vandaag mijn eerste massage gehad na een orthopiebezoek en ik moet zeggen dat dit niet de laatste keer zal zijn de volgende afspraak komt snel zoals al gezegd. Het was fijn om pijn niet meer te voelen. Tot de volgende keer.

Ingrid

Ik vond het, om het in een woord te zeggen: heerlijk!
Ik raad iedereen aan om bij jou te komen. Bedankt voor de goede massage en ik maak gauw weer eens een afspraak.
Ps leuke pagina heb je.

Sandra

In 1 woord "Heerlijk" echt puur ontspannen!

Sandra van D.

Door een aantal spier en lichaamsproblemen (hoge spierspanning, fibromyalgie e.d.) heb ik iedere dag pijn. De ene keer gaat het wel maar soms zijn er dagen dat het gewoon niet wil. Hierdoor ben ik begonnen met mijzelf te trakteren op lichaamsmassages. En dat laat ik heel graag doen door Karin. Door haar massages kan ik echt compleet ontspannen van het puntje van mijn hoofd tot in mijn tenen. De combinatie van warme olie, zeer warme (en warmte uitstralende) handen en de massage technieken van Karin is dan echt puur genieten en ontspannen. Een aanrader voor iedereen!!

Annelies

Ik kom uit Veenendaal en heb tijdens mijn dagen op Terschelling elke dag een massage geboekt. Na de massage voelde ik me heel ontspannen en ervaarde een soort van geestelijk vrij-zijn.

Anneke

Ik heb nog nooit zo'n heerlijke massage gehad!

Mw De Jong (78)

Dit was mijn eerste ervaring met massage. Samen met mijn dochter ontzettend van de duo-massage genoten.
Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar!

Jacqueline

Dank je wel voor een heerlijke massage vanmiddag. Ik heb wel vaker massages gehad, maar ben zelden zo ontspannen naar buiten gelopen als bij jou. Warme sfeer, warme handen en diepe ontspanning. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ada

Nadat ik dit jaar zelf een heerlijke ontspanningsmassage had ondergaan, kwam ik er via de website achter dat je bij Massage-Terschelling
ook een workshop massage kon volgen.
Samen met nog 2 andere cursisten heb ik hier aan deelgenomen van 7 t/m 9
november.
In de 5 dagdelen dat de cursus gegeven werd hebben we veel geleerd in een
relaxte sfeer. 
We verbleven in het aangrenzende appartement en gebruikten daar ons ontbijt.
Lunch en diner stonden voor ons klaar, dus na gedane arbeid was het
goed.....eten!
Naast het programma was er ook nog tijd voor een wandeling naar t wad en
langs het strand. Fijne bijkomstigheid voor een Schylgeganger!
Steekwoorden voor dit weekend waren: gastvrijheid, gezelligheid, inspannend (masseren leren), ontspannend (gemasseerd worden), humor, leerzaam en dit alles in een veilige, leuke omgeving.
Met meer wijsheid dan ik kwam EN met de cursusmap onder m'n arm vertrok ik weer naar huis, alwaar ik hoop het geleerde af en toe in de praktijk te kunnen brengen bij familie en vrienden.
Ik vond het een heerlijk weekend!

Jenny en Sieme

" Een weekendje Terschelling is al heerlijk, maar een massage bij Karin maakt dit nog completer. Mijn vriend en ik hebben allebei een geweldige integratieve massage van haar gehad. Ze neemt de tijd, stelt je op je gemak en zorgt ervoor dat je volledig ontspannen de deur uit gaat. Echt een aanrader voor iedereen (en het geld meer dan waard) ! "

Maarten

'Wat een heerlijke massage', ik heb al heel wat massages gehad, maar deze komt met stip binnen in mijn top 3'

Elly

Wauw.........fantastisch,ik kom zeker terug!

Jan en Tiny

We kijken nog steeds met plezier terug op een weekje vakantie in oktober 2015 op Terschelling.  We zijn toen geweest voor de duo-massage en hebben een massage-workshop gevolgd. Tijdens de laatste veel geleerd en dus bij John Keet tafel etc. besteld en thuis het geleerde in praktijk brengen. Heerlijke ontspanning. Dank je wel! We komen terug.

Rita

Ik vond de massage heerlijk en heb er erg goed op geslapen en ben ook uitgerust opgestaan.
En ... wat fantastisch dat ik zo vanuit mijn appartement naar de massageruimte toe kon lopen en na afloop meteen mijn bed in! Heerlijk.
Terschelling, het appartement  en de massages zijn een goed medicijn, ik knap er erg van op!

Remy van Gelder

18 okt. 2016
Heerlijke massage gehad. Met veel aandacht en zorg in een hele fijne ruimte. Je voelt je welkom en massage is bijzonder prettig en ontspannend.

Chantal van Grondelle

Vanmiddag heerlijk mogen genieten van een duo massage samen met Christian Snepvangers. Het was super!

John en Dorine Kempen

We zijn een midweek op Terschelling voor een sap- kuur, heerlijk 2 duo- massages kunnen boeken bij Massage-Terschelling, het waren twee fantastische full-body massages van 70 minuten. Echt heel erg fijn, de massages brachten totale ontspanning met kundige weldadige warme handen. Na vele malen gemasseerd te zijn, was dit zonder twijfel de allerbeste ervaring ooit!! De volgende keer als we Terschelling bezoeken, komen we zeker terug om hiervan te genieten... herboren zijn we!! Lieve groet John & Dorine Kempen uit Heemskerk

Mirjam Kuiper

Helemaal Zen na een geweldige massage van Karin bij massage Terschelling.
Een echte aanrader!
Vakkundig, vertrouwd, met toewijding en passie.

Ilona Straatman

Een plekje om altijd weer naar terug te keren. Fantastische goede massages! Niet alleen professioneel maar vooral met passie. Dit maakt ons verblijf op Terschelling iedere keer weer een feest. De kers op de taart!

Sieta de Vries-Heslinga

Vanmiddag genoten van een superfijne massage. Echt top!!
Zie alweer uit naar de volgende keer.

Monique Koostra

Heerlijke massage en na 2 jaar is mijn nek nog steeds vrij van pijn, als ik op mijn buik lig!

Peter Benedick

'De laatste week van januari een week vakantie gehad op Terschelling. Bij aankomst direct gekeken naar een mogelijkheid voor een massage en kwam zo bij Massage-Terschelling terecht. Ik heb ervaring met veel massagevormen en daarmee ook de ruimtes waarin deze massages worden gegeven en kan niet anders zeggen dan dat dit het allemaal overtrof. Heerlijk warme en comfortabele ruimte, verwarmd bed en warme massage-olie. Wat een verrijking en wat ontspannend! Mooi en rustig ingericht en erg veel aandacht voor de client. 

Jan en Ellen

Wat een fantastische ervaring! Zo goed krijgt je het nergens. Echt fantastisch.

Johan Gunst

Niet twijfelen, gewoon doen! Heerlijk!

Will en Geert

Een fantastische midweek gehad op Terschelling. We hebben een geweldig leuke en leerzame massage workshop gevolgd. En ook de catering was zeer goed verzorgd! Gelukkig werkte het weer ook mee, zodat we tussen de workshops door ook konden genieten van alles wat Terschelling zo mooi maakt: zon, zand, wind, natuur, rust en lekker eten en drinken.
Al met al een zeer goed verzorgde en fantastische midweek. Een aanrader!

Willy

Gisteren een heerlijke massage gehad van Karin. Je komt meteen tot rust als je de sfeervolle, warme, heerlijk ruikende ruimte in komt. Vandaag een ontspannen, energiek en 'opgeruimd' gevoel. Bedankt!

Monique K.

Ik ben nu al drie keer bij Massage-Terschelling geweest, of is het alweer 4 keer? HEERLIJK! Dat is mijn eigen uitje tijdens onze gezinsvakantie op Terschelling.

Jeroen

Hele fijne en aangename toevoeging van de vakantie! Ontspannen sfeer en heerlijke massage. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Karin!

Petra

WUNDERBAHR.............................

Ilse

Samen met een vriendin (die zwanger is) hadden wij de duo-massage. Wat heerlijk om in je vakantie zo te ontspannen! Karin neemt alle tijd voor je en beantwoord elke vraag die je hebt. Na afloop kan je rustig aan weer wakker worden met nog wat drinken. Ik kan het iedereen aanbevelen! Een cadeautje aan jezelf!